Cursa rățuștelor se mută online. Anunțul organizatorilor

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Cursa rățuștelor se va ține totuși anul acesta, dar în mediul online. Din cauza pandemiei, organizatorii au regândit celebrul eveniment care avea loc pe Canalul Bega și îi invită pe timișoreni într-o cursă inedită în format virtual, în data de 4 octombrie.

„Pentru anul acesta am decis să ne îndreptăm atenția către educație susținând proiectul «Educația online în satul bănățean» inițiat de Rotary Club Timișoara. Acest proiect își propune să ajute elevii unei școli gimnaziale din județul Timiș să participe la cursurile desfășurate în format online începând cu noul an școlar. Concret, fondurile strânse vor fi utilizate pentru achiziționarea de echipamente electronice (calculator, laptop, tabletă), echipamente fără de care nu ar avea posibilitatea de participa la cursuri în regim online”, au anunțat organizatorii.

1000x100 casa brutarului

În cadrul Festivalului Bega Bulevard care începe în acest sfârșit de săptămână la Timișoara, Cursa Rățuștelor pe Begava avea un stand în care veți putea solicita informații cu privire la eveniment. Biletele pentru această cursă vor putea fi achiziționate doar online.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01