Trei zile de festival pe malurile Begăi, în Timișoara. Programul complet al evenimentului

Festivalul Bega Bulevard începe în weekend la Timișoara. Fără celebra cursă a rățuștelor, timișorenii se vor putea bucura de trei zile de spectacole, concerte și ateliere pentru copii. 

Deschiderea oficială a evenimentului din acest an are loc vineri, în 11 septembrie, de la ora 18, cu parada ambarcațiunilor. Timișorenii îi vor putea urmări pe pompierii de la ISU Banat, pe cei de la SALVO, pe sportivii de la cluburile CSS Municipal, Club Nautic Banat, Club Sportiv Şcolar nr. 1, dar și ambarcațiunile din dotarea Societății de Transport Public. De la ora 18.45 sunt programate concerte: Happy Flow, The Different Class, Peregrinii & Deep6Project și AD Libitum Voice.

Sâmbătă, între orele 10 și 11.30, în Parcul Alpinet, cei de la Piti Show vor susține un spectacol interactiv, iar de la 11.30 la 13.00 Livemuseart este în recital. Între orele 10 şi 13 vor avea loc ateliere pentru copii. Festivalul continuă, de la ora 19, cu IST, Allover, Amaris Agni și un recital susținut de Mihail.

Duminică, 13 septembrie, tot în Parcul Alpinet sunt programate activități: 10-11.30 – Piti Show (spectacol interactiv), 11.30-13.00 – Incubatorul de Artă în recital, iar între orele 10 şi 13 au loc ateliere. De la ora 19, pe scenă urcă Zoli Vee, The Skywalkers, apoi Tango Simfonic.

Celebra cursă a rățuștelor pe canalul Bega, atracția anilor trecuți la Bega Bulevard, rămâne pe 2021. Organizatorii au regândit festivalul organizat în luna septembrie la Timișoara, din cauza restricțiilor generate de coronavirus.