UNPR a luat startul înaintea PSD la alegerile prezidențiale. La strângere de semnături!

Liderii filialei județene au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia și-au prezentat targetul pentru perioada de precampanie electorală. Aceștia vor să adune un număr de 5 ori mai mare de semnături decât este necesar.

Cei care conduc UNPR în Caraș-Severin au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au subliniat constant faptul că partidul este un aliat de nădejde al Partidului Social Democrat. Mai mult decât atât, aceștia au început pregătirile din timp pentru alegeri, ca să îl sprijine pe Victor Ponta.

,,Ideea de a aduna un milion de semnături pentru susținerea candidaturii premierului la alegerile prezidențiale aparține exclusiv UNPR și președintelui partidului, Gabriel Oprea. Singura soluție pentru România este, la ora actuală, Victor Ponta, pentru că acesta a demonstrat în ultimii 2 ani că poate face ceva pentru țară și că o aduce la normalitate, a spus președintele filialei județene, Ion Tabugan.

Acesta a precizat faptul că partidul pe care îl reprezintă a luat-o până și înaintea social-democraților la strângerea de semnături. ,,UNPR a luat startul înaintea PSD și în România, și în Caraș-Severin. Am instalat deja un cort în zona Victoria și pot să spun că ne bazăm, ca întotdeauna, pe campania door to door, adică din ușă în ușă, astfel încât să avem contact direct cu alegătorii”, a adăugat Tabugan.

În Caraș-Severin, membrii UNPR vor să adune 19.000 de semnături, lucru pe care susțin că îl vor face cu ușurință, ținând cont de faptul că au 76 de consilieri locali și alți 3 aleși județeni, care cunosc foarte bine realitatea din teritoriu, după cum susțin aceștia. Până în prezent, la nivel național, s-au adunat peste 500.000 de semnături, iar campania continuă până la atingerea targetului.