NEWS ALERT: REVOLTĂTOR! Un reşiţean a murit subit în mijlocul străzii, sub ochii trecătorilor nepăsători! (FOTO/VIDEO)

Un bărbat de circa 60 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce se întorcea acasă. Omul a murit fără ca vreun trecător să sune la 112!

Tragedia s-a peterecut pe Calea Caranesebeşului, chiar în apropierea semaforului. Bărbatul, despre care martorii susţin că ar locui pe Aleea Albăstrelelor, s-a simţit rău şi s-a aşezat pe treptele unui magazin. Nimeni nu s-a ostenit să-l întrebe de sănătate sau să sune la 112 pentru a solicita intervenţia medicilor de pe ambulanţă. Numărul unic de urgenţă a fost apelat doar după ce omul şi-a dat ultima suflare.

Când au aflat despre cele întâmplate, vecinii de bloc ai bărbatului, Ion Grecu, au venit imediat la locul tragediei, însă în zadar. Oamenii spun despre el că a lucrat toată viața în construcții, dar acum era în pensie. Era liniștit, nu a băut niciodată în exces și era singur, fără familie. Cu toții știau că bărbatul suferea de inimă, iar uneori consuma cafea în exces, lucru care nu îi făcea tocmai bine.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645712044910″]

Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul. Criminaliştii sunt acum la faţa locului pentru a ridica probe şi a elucida împrejurările în care a murit reşiţeanul. Poliţiştii şi-au făcut cu greu loc printre trecătorii curioşi de cele întâmplate, dar impasibili atunci când au trecut pe lângă bărbatul suferind, dar încă în viaţă. Cel mai probabil, bărbatul a suferit un atac de cord, dar cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită de medicul legist în urma autopsiei.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte şi imagini de la locul tragediei!

tmc 640

Comments

  1. Andrei says:

    Multi oameni pe lumea asta, dar prea putine suflete ! 🙂

  2. Dr says:

    Lipsa totala a simtului civic si de ajutor reciproc….eu am stat 10 minute cu infarct la marginea soselei unde treceau zeci de masini si nimeni nu sa gandit sa se opreasca si sa intrebe daca am vreo problema…Asta e Romania…daca ai zile…ai sansa…

  3. Laurentiu says:

    “Lume multa , oameni puini ” 🙂