Universul Universității Politehnica Timișoara, deschis comunității

zilele portilor deschise upt
mbmr 1000x100

Spațiile Universității Politehnica Timișoara se deschid! Laboratoarele, biblioteca, Experimentarium TM, campusul, toate pot fi explorate de elevi și nu numai.

Zilele Porților Deschise UPT au loc în perioada 18 aprilie – 21 iunie 2024. Pot intra în universul UPT toți membrii comunității, curioși să descopere mediul academic.

„Toate cele 10 facultăți ale UPT vor pune la dispoziția școlilor laboratoarele, atât pentru vizite ale elevilor, cât și pentru realizarea unor activități demonstrative, fie organizat, pe școli, fie în cadrul „Săptămânii altfel”. Peste 150 de laboratoare sunt puse astfel la dispoziția elevilor, de la cele clasice de fizică, chimie sau informatică până la unele ultramoderne, aferente diverselor specializări ale facultăților de inginerie sau a celor de arhitectură, management, marketing, comunicare și relații publice”, transmit reprezentanții UPT.

Nu în ultimul rând, Biblioteca UPT, cea mai modernă din mediul universitar, va organiza tururi ghidate pentru grupurile de elevi și cadre didactice, iar centrul interactiv de fizică Experimentarium TM și Muzeul Universității Politehnica Timișoara vor fi deschise pentru vizite începând cu data de 8 mai 2024.

Muzeul TM

Grupurile de elevi și cadre didactice însoțitoare sunt invitate să se înscrie accesând acest link, după care vor fi contactați de reprezentanții UPT pentru confirmarea înscrierii și programarea vizitei.

 

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/