Universitățile timișorene încep să-și numere proaspeții studenți. Centrele de înscrieri din județ rămân deschise!

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că va desfășura sesiunea de admitere de toamnă în perioada 8 – 21 septembrie. Pentru că centrele județene au adunat numere semnificative de studenți înscriși, s-a decis ca și în această toamnă sediile din țară să rămână funcționale.

Centrul de înscriere de la Reșița al Universității de Vest va funcționa în perioada 10 – 12 septembrie și va prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind timp prețios și resurse financiare. Astfel, cei interesați se pot înscrie la centrul din cadrul Colegiului Național Traian Lalescu, în intervalul orar 09.00-13.00

Întregul proces de admitere se desfășoară în perioada 8 – 21 septembrie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a universității.

Universitatea de Vest din Timișoara pune la dispoziția studenților, în noul an universitar, un număr de 73 de specializări de licență, 90 de programe de master și cinci specializări în limbi străine, engleză, franceză sau germană.

 

tmc 640