PREMIERĂ MONDIALĂ: O reșițeancă lansează primul concurs de selfie-uri din lume!

po 1000x100px (3)

Fenomenul selfie, care a pus stăpânire pe site-urile de socializare în întreaga lume, ia amploare în România printr-un eveniment unic. Numele orașului Reșița este strâns legat de marea competiție care este deja în derulare.

Asta, întrucât inițiatorul proiectului BestSelfie Carmen Ivanov este reșițeancă. Trăsnaia de a organiza un astfel de concurs i-a trecut prin cap recent, astfel că imediat a luat decizia să facă toate demersurile necesare prin care să concretizeze lucrurile.

,,Mă gândesc de foarte multă vreme să fac ceva ce n-a mai făcut altcineva și așa am ajuns la ideea aceasta. Bineînțeles, m-am documentat și am văzut că nicărieri în lume nu a fost organizată o asemenea expoziție. Nu doar că am creat un site care să susțină concursul, ci totul are continuitate. Pe data de 9 noiembrie, atunci când se încheie competiția, cele mai votate 300 de selfie-uri vor fi printate și expuse într-o galerie de artă din București, la Casa de Licitații Grimberg. Pe data de 15 noiembrie are loc expoziția și se decid câștigătorii!, a spus Carmen Ivanov, redactorul-șef al ITRocks și inițiatoarea competiției, pentru www.expressdebanat.ro .

Regulile sunt relative simple. Trebuie să îți încarci cel mai bun selfie pe site-ul www.bestselfie.ro, după care să îți îndemni prietenii să te voteze. Premiile sunt consistente. Câștigătorul primește 1.000 de euro, iar locurile 2 și 3 câte o tabletă și un smartphone de ultimă generație. Ceea ce trebuie să știți însă este că selfie-ul câștigător nu este decis doar de numărul de like-uri adunate, ci un juriu va hotărî pe data de 15 noiembrie care sunt cele mai tari fotografii. Ingeniozitatea, creativitatea sau autoironia vor fi, de asemenea, criterii importante de luat în calcul.

Reșițenii, așteptați să încarce selfie-uri
Cum inițiatoarea concursului este reșițeancă, participanții din orașul natal ar putea fi privilegiați, însă doar cu o singură condiție: ,,să urce pe funicular!” Desigur, este doar o glumă, dar chiar și așa ingeniozitatea nu are limite, astfel că orice reșițean care are curajul să se înscrie în concurs poate fi câștigător.

1000x200 dacus 02

Anul trecut, cuvântul ,,selfie” a fost desemnat cuvântul anului de Oxford. Definiția cuvântului este o fotografie proprie pe care ți-ai făcut-o singur, cu un dispozitiv, pe care o încarci pe un site de socializare. Dincolo de faptul că fenomenul cunoaște un trend ascendent, și marile companii de telefonie mobilă încep să își adapteze dispozitivele, urmând să lanseze unele speciale, prin care utilizatorii să se poată fotografia mult mai ușor.

Site-ul bestselfie.ro a fost creat în weekend și deja are un număr record de vizitatori.

 

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px