Universitatea Politehnica suspendă oficial cursurile

mbmr 1000x100

Consiliul de Administrație al Universității Politehnica Timișoara a hotărât suspendarea cursurilor de astăzi, 11 martie, ora 14.00, până în 22 martie. 

Reprezentanții universității au precizat că activitățile se vor desfășura exclusiv online, cu ajutorul platformelor specializate. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate în online vor fi recuperate după politica fiecărei facultăți. Atât studenții, cât și cadrele didactice suspendă activitatea didactică în sălile de curs și laboratoare.

De asemenea, și activitățile publice care urmau să aibă loc în perioada 11-22 martie vor fi reprogramate de organizatori și vor fi conforme prevederilor legale. Programele Erasmus+ se suspendă și ele până în 31 martie, iar cheltuielile efectuate vor fi considerate eligibile și motivează studenții să nu renunțe la oportunitate. În ceea ce privește cursurile de matematică care se oferă gratuit elevilor de liceu, acestea se for desfășura de asemenea în mediul online, iar cursurile vor fi disponibile pe principalele site-uri instituționalizate: site-ul și pagina de Facebook a universității.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Biblioteca UPT și bazele sportive suspendă de asemenea programul cu publicul în perioada de prevenție. Angajații continuă programul de muncă și vor fi supuși normelor de igienă obligatorii. O igienizare amplă se va face în cămine și cantine, la fel și în cadrul instituției de învățământ superior. Universitatea cumulează un număr de 15.000 de persoane, studenți și angajați.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/