În ciuda pericolului, un bărbat din comuna Şag, izolat la domiciliu, nu a dorit să respecte regulile şi a mers revoltat la Primărie

1000x100 Cuib de vise 1000x100

Părintele unui copil izolat la domiciliu din comuna Şag, judeţul Timiş, a dat dovadă de inconştienţă şi chiar dacă a fost anunţat de reprezentanţii DSP să nu mai părăsească 14 zile locuinţa, acesta a mers la Primărie revoltat, spunând că el nu stă în casă şi că trebuie să meargă la serviciu.

În comuna Şag, în urma controlului DSP, la două familii a fost luată măsura izolării la domiciliu, în urma contactelor copiilor din cele două gospodării cu eleva infectată cu COVID-19. Părintele unui copil nu a respectat regulile şi a mers la Primărie furios că trebuie să stea 14 zile acasă.

„A venit ieri un control de la DSP, împreună cu Poliţia. Au fost acasă la respectiva familie. Copilul este izolat pentru 14 zile. DSP-ul a luat legătura cu părinţii copilului şi le-a cerut să stea şi ei izolaţi timp de 14 zile. După ce au plecat cei de la DSP, tatăl copilului a venit la Primărie să spună că nu poate să stea 14 zile, că trebuie să meargă la lucru şi că el nu are nimic. I-am explicat frumos şi l-am trimis de urgenţă acasă. Poliţia l-a verificat şi acum este acasă”, a declarat Flavius Alin Roşu, primarul comunei Şag.

Edilul face apel la locuitorii comunei să respecte măsurile luate la nivel naţional. Dacă cetăţenii au simptome, să anunţe medicul de familie, DSP-ul, iar dacă DSP-ul le cere să stea izolaţi la domiciliu, să o facă, chiar dacă rezultatul este negativ.

STPT job 1000x200

„Nu trebuie să ne alarmăm, dar trebuie să respectăm măsurile de igienă și măsurile impuse de DSP! Cei care încalcă aceste prevederi ne pun pe toți în pericol și riscă sancțiuni penale sau amenzi din partea DSP! Am cerut Poliției și DSP să sancționeze drastic aceste persoane inconștiente”, a completat primarul comunei Şag.

Sursa foto: Opinia Timisoarei

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/