Universitatea „Eftimie Murgu” Reşiţa vine în sprijinul „eroilor în alb”! Lupta împotriva COVID-19 are sorţi de izbândă!

Sub sloganul „Și nouă ne pasă. În și pentru comunitate”, studenții și cadrele universitare reșițene au luat hotărârea de a nu fi nepăsători în fața nevoilor medicilor care astăzi practic se luptă cu mâinile goale pentru a-i trata pe bolnavii de coronavirus. În mod voluntar, aceștia vor elabora materiale de protecție, unităţile sanitare având astfel încă un aliat în lupta pentru combaterea COVID-19.

Grupul de inițiativă al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița elaborează viziere pentru protecție ce urmează a fi distribuite unităților sanitare, confruntate în această perioadă cu mari probleme de aprovizionare, în special pe palierul echipamentelor de protecție!

Pentru a putea onora numărul mare de cereri, inițiatorii demersului: dr. ing. Relu Ciubotariu și Deian Ardeljan, student în cadrul Facultății de Inginerie și Management, fac apel la comunitate, întrucât numai împreună se poate ajunge la efectul scontat.

„Asigurându-ne că mesajul și efortul nostru sunt recepționate, nădăjduim că putem depăși împreună, cu bine, astfel de momente grele prin implicare, dând valoare comunității în care trăim”, transmit reprezentanții UEMR.