Universitatea de Vest Timișoara, în lumea bună a universităților, la conferința de la Helsinki

timisoara capitala 2023

Universitatea de Vest din Timișoara a participat, în perioada 24-27 septembrie, la cea de-a 31-a conferință EAIE (European Association of International Education), desfășurată la Helsinki. Evenimentul este cel mai mare în domeniul internaționalizării învățământului superior, la nivelul întregii Europe.

Anual, EAIE celebrează excelența în domeniul internaționalizării, și recompensează efortul, implicarea și inițiativele universităților în acest domeniu. UVT a fost prezentă pe podium și a fost recunoscută „ca un model de bune practici în internaționalizare, implementarea cu succes a strategiilor de internaționalizare și promovarea valorilor EAIE”, în cadrul sesiunii Excellence in internationalisation: the 2019 EAIE Institutional Award finalists. „Rezultatele Universității de Vest din Timișoara, din cadrul Conferinței EAIE din acest an, confirmă angajamentul nostru instituțional pentru procesul de internaționalizare, iar recunoașterea eforturilor noastre de către EAIE ne onorează și ne motivează în stabilirea unor obiective îndrăznețe, într-o lume a învățământului superior din ce în ce mai globalizată”, a precizat rectorul Marilen Pirtea.

Cuib de vise 1000x100

UVT a fost prezentă în cadrul pavilionului național „Study in Romania”, organizat de către Consiliul Național al Rectorilor. De asemenea, universitatea a avut două intervenții în timpul conferinței, unice la nivel național, despre participarea în cadrul sesiunii Ignite cu un exemplu de bune practici din cadrul UVT și câștigarea premiului I în cadrul competiției de postere.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/