Unitățile de învățământ din Reșița își închid porțile?

Un mesaj alarmant circulă încă de seara trecută în rândul părinților care au copii în școlile și grădinițele din Reșița. Potrivit acestuia, toate unitățile de învățământ din oraș ar urma să se închidă începând de mâine, iar copiii vor reveni la educația online. Asta după ce în Reșița incidența cazurilor a depășit deja 3 la 1.000 de locuitori.

Potrivit celei mai recente informări din partea Institutului Național de Sănătate Publică din București, incidența îmbolnăvirilor de COVID-19 în Reșița este de 3,3 cazuri la 1.000 de locuitori, fiind confirmate pozitiv acum 279 de persoane, 7 dintre ele având sub 19 ani. În acest context, în mai multe unități de învățământ din Reșița părinții au aflat ieri, printr-un mesaj venit din partea direcțiunii, că orele vor fi suspendate începând de mâine.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin ar urma să anunțe astăzi dacă școlile și grădinițele din Reșița își vor închide porțile începând de mâine, iar copiii vor relua sistemul de educație online.

leader board 728 x 90 px