Unii caransebeșeni aruncă în continuare gunoaiele la voia întâmplării

Angajații Serviciului de Salubritate din municipiul Caransebeș au avut de furcă din nou cu deșeurile aruncate la întâmplare de către caransebeșenii certați cu bunul-simț.

Managerul Societății Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, ne-a declarat că nu au trecut nici două luni de când zona Aeroport a fost curățată, ceea ce demonstrează că oamenii nu înțeleg nimic din ceea ce înseamnă protejarea mediului înconjurător.

Am ecologizat săptămâna aceasta două zone limitrofe ale municipiului, respectiv zona Aeroport, la ieșirea spre centură și strada Ștefan Jianu, de asemenea, ieșirea spre centură. Ne bucură spiritul civic al unor cetățeni de a sesiza astfel de deponee necontrolate, sperăm ca pe viitor acești indivizi certați cu legea și cu bunul simț, ce aruncă într-un mod nesimțit deșeuri în zone limitrofe, să fie identificați și sancționați conform legii”, precizează Ovidiu Chimigeriu.

Managerul Transal Urbis ne-a menționat că în zona Aeroport la începutul lunii martie s-au colectat 20 de saci menajeri, iar acum au fost umpluți alți 12 saci de gunoi, care au fost aruncați la voia întâmplării. Jumătate din această cantitate de gunoi menajer a fost strânsă din zona Ștefan Jianu.