Unde sunteți voi, Hurduzeu, Popovici, Nedelcea, Jivan, Vela sau Mocioalcă?!

explo 1000x200

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au scos satul românesc din noroaie, iar ministrul Cuc asfaltează și ce n-au sperat cărășenii vreodată. Și totuși, oamenii sunt disperați!

Profesorul universitar Ileana Rotaru a răbufnit. Nu mai poate înghiți minciuni, promisiuni și nu mai poate fi martor ocular al nesimțirii și lăcomiei unora. „Trec bascule care dărâmă. Dărâmă case, dărâmă oameni si vieți. Basculele cu piatră trec cu toate că, încă din 2009, avizul exploatării, cât și contractul semnat cu beneficiarii, interzic tranzitarea comunei! Avem si drum auxiliar!”, strigă disperată aceasta autorităților. Ileana Rotaru vobește despre DJ586, care leagă Bocșa de Ocna de Fier, și nu menajează pe nimeni pentru starea drumului. Și asta pentru că e convinsă de „existența înțelegerilor transpartinice în detrimentul oamenilor de rând! Al fraierilor care sunt chemați la vot indiferent de mărimea crăpăturii de la colțul casei!”

„Unde ești domnule președinte Silviu Hurduzeu? Unde ești domnule Flavius Nedelcea, domnule Ionuț Popovici? Unde esti CNADNR (fără cântar plecat din cariera de piatră, ieșit pe național), unde ești Maxagro (Gătaia, ca m-am săturat de seisizări și telefoane!), unde ești tu Luminița Jivan? Și Marcel Vela, și tu, domnule Mocioalcă, de ne-ai pricopsit cu ei și care acum te dai „Albă ca zăpada”, ca Doina mea cu UEM, după ce s-a umplut curtea de mascați! 
Vreau demnitate și normalitate pentru cetățenii simpli din mediul rural. Vreau să mă bucur de liniște la Ocna de Altădată! Sau să plecăm toți, ca fostul primar, Mircea Ciobîcâ?!”, întreabă Ileana Rotaru.

banner 970 x 250