Unde este Asociația „Salvăm Spitalul Caransebeș” când spitalul are nevoie de ajutor?

untitled design set 970x90 px

Spitalul din Caransebeș are nevoie de ajutor până când conturile unității medicale vor fi deblocate pentru a putea face achiziții de materiale sanitare și de protecție în contextul în care la Caransebeș ar putea fi tratați pacienții depistați cu COVID-19.

Cu toate astea, deși la sfârșitul lunii noiembrie 2019 o parte din factorii de decizie alături de foarte mulți patroni din Caransebeș au organizat un bal caritabil în urma căruia au precizat că toate fondurile colectate vor ajuta Spitalul din Caransebeș sub o formă de achitare a unei facturi, nici până astăzi, la aproape 4 luni de la acea acțiune, banii nu au ajuns la spital.

Am explicat celor care s-au ocupat de acest bal că la spital este nevoie de foarte multe, dar acum, în această situație de criză, avem nevoie de materiale de protecție, materiale sanitare, le-am spus că dacă vor pot să cumpere 40 de paturi de spital, din acestea simple, sau un aparat de ventilație fix, dar… asta e!”, ne-a precizat managerul spitalului Adrian Cican.

Șeful unității medicale din Caransebeș spune că a primit ajutor imediat din partea companiei TMD Friction din Caransebeș, constând în  300 de combinezoane de protecție totală, pentru că spitalul avea doar 10. Și biserica baptistă din municipiu a ajutat Spitalul prin achitarea unor taxe. De asemenea, în aceste zile la spital ajung 500 de perechi de mănuși de protecție, iar săptămâna viitoare 2.000 de măști chirurgicale de protecție. În prezent spitalul deține kituri de testare pentru COVID-19.

publicitate ziar expresb 1000x100

CITEȘTE ȘI :

Nu crede în minuni, bazează-te pe ele! Balul de caritate pentru Spitalul Caransebeș, o reușită!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/