UPDATE. Unanimitate pesedistă în Caraş-Severin în susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea!

Sub conducerea lui Ion Mocioalcă, Organizaţia PSD Caraş-Severin a stabilit un record în materie de (lipsă de) transparenţă. O conferinţă judeţeană de partid, desfăşurată ieri, la Reşiţa, a avut loc fără a fi anunţată în prealabil şi presa!

Nefiind informaţi – invitaţi, nici atât – cu privire la foarte discreta Conferinţă Judeţeană Extraordinară a PSD Caraş-Severin, nu vă putem informa, la rândul nostru, cu obiectivitate cum a decurs desfăşurarea întrunirii social-democrate de ieri.

Momentan vă putem spune doar că deputatul Ion Mocioalcă, liderul judeţean al PSD, a pomenit pe pagina sa de Facebook despre întrunirea de partid… la timpul trecut. Semn că aceasta a avut loc. Ca să îl credem, a pus şi câteva poze de la faţa locului.

Despre şedinţa de ieri, Mocioalcă a transmis următoarele:

„Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Caras-Severin – 2.03.2018
CEx al PSD Caras-Severin s-a intrunit statutar la sediul judetean al PSD, din str. G Enescu nr.8 Resita , hotarand urmatoarele :
– alegerea delegatilor Organizatiei Judetene a PSD Caras-Severin care vor participa la Congresul Extraordinar al PSD ce se va desfasura in 10 martie 2018 in Bucuresti
– – propuneri privind modificarea Statutului PSD
– – votarea in unanimitate a Rezolutiei prin care PSD Caras-Severin decide sustinerea, respectiv reconfirmarea domnului Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD“.

Reţinem, de aici, că ieri ar fi avut loc o întrunire statutară a CEx PSD Caraş-Severin (De ce o fi trebuit să ni se menţioneze că a fost statutară?…). Că au fost aleşi delegaţii pentru Congresul PSD (Câţi aleşi din câţi propuşi?). Că s-au făcut propuneri privind modificarea Statutului PSD (Care sunt propunerile?). Că s-a votat în unanimitate susţinerea reconfirmării lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte PSD (Cu mulţumiri din inimă conducătorului mult-iubit?).

Din respect pentru simpatizanţii PSD din Caraş-Severin, vom încerca să aflăm amănunte privind modul cum a decurs această conferinţă judeţeană. Ce a dorit Mocioalcă să transmită public tocmai aţi aflat.

UPDATE, ora 17.17

La ora 17.05, ne-a fost transmis pe adresa de e-mail a redacţiei un comunicat de presă, din partea PSD Caraş-Severin.

COMUNICAT DE PRESĂ

Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Caras-Severin – 2.03.2018  – s-a desfasurat la sediul judetean al PSD, din str. George  Enescu nr.8 Resita , hotarand urmatoarele :

– alegerea delegatilor Organizatiei Judetene a PSD Caras-Severin care vor participa la Congresul Extraordinar al PSD ce se va desfasura in 10 martie 2018 in Bucuresti

– propuneri privind modificarea Statutului PSD

– votarea in unanimitate a Rezolutiei prin care PSD Caras-Severin decide sustinerea, respectiv reconfirmarea domnului Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD

REZOLUTIE

Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Caras-Severin intrunita in data de 2.03.2018, adopta urmatoarea Rezolutie :

„Buna guvernare a PSD, din anul 2017, a adus o creștere economică record, de 7%, care s-a simțit în buzunarele românilor. PSD se află într-un moment de afirmare a potențialului său politic.

În aceste condiții, Congresul Extraordinar al partidului este un prilej foarte bun pentru a privi spre viitor și a lansa strategia preliminară pentru șirul de alegeri care vor avea loc, în 2019 și 2020.

Experiența anului 2017 a arătat că, în plan politic, este necesară întărirea echipei centrale de conducere a partidului, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Această echipă trebuie să asigure o mai bună coordonare politică în raport cu nou învestitul Guvern. „

De aceea, Conferinta Judeteana Extraordinara de astazi hotaraste  : sustinerea, respectiv  reconfirmarea domnului Liviu DRAGNEA in functia de presedinte al PSD, alaturi de echipa sa.

Suntem convinși că toate organizațiile PSD vor susține acest demers necesar, care va da un nou impuls și va asigura o acțiune mai coerentă a PSD, în planul guvernării“

 presedinte PSD Caras-Severin:

                                                     deputat Ion MOCIOALCA

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/