Ioan Benga va primi ce-şi doreşte! „Promit să remediez propria-mi insolență!“

Scriam zilele trecute despre dezamăgirea prof. Ioan Benga, inspectorul școlar general al județului Caraș-Severin, că primarii localităților din Caraș-Severin nu își prea exploatează patrimoniul, tradițiile și valorile locale. Și dădea ca exemplu agendele făcute de primăriile cărășene, toate cu elemente generaliste, din care lipsește amprenta locală.

Scriam atunci că o asemenea agendă a scos Primăria Caransebeș și că, cel mai probabil, inspectorul școlar general nu a primit una și de la Felix Borcean. „Da, așa este, nu am primit agendă de la Caransebeș! Dar dacă este așa cum ați descris-o, mi-aș dori să am și eu una”, ne-a spus miercuri prof. Benga.

Imediat după publicarea articolului pe Express de Banat, și primarul Felix Borcean a postat un comentariu, chiar pe grupul de Facebook Express de Banat, prin care anunța că i-a scăpat acest gest din protocol, dar că va remedia problema. „Recunosc, nu i-am oferit agenda domnului inspector. Promit să remediez propria-mi insolență!“, a reacționat cu ironie Felix Borcean.

Am constatat, zilele acestea, că și Reșița are o agendă pe care se pot regăsi multe din simbolurile Reșiței, începând cu locomotivele cu abur, așa că nu putem decât să constatăm că, după domnul Benga, „de la toți primarii” nu include și primarii de la cele două municipii ale județului.

N.A. Așteptăm comentariul dlui primar Popa la acest articol…