Una dintre colegele adolescentului de 16 ani, depistată pozitiv cu coronavirus!

În urma testelor realizate la Timișoara asupra persoanelor cu care tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a intrat în contact, a fost depistat un nou caz pozitiv.

Autoritățile au anunțat că este vorba despre o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele menționate vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior. În cursul dimineții de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare și de prelevare de probe”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Peste 500 de persoane din județul Timiș sunt izolate la domiciliu. Acesta este cel de-al 7-lea caz de COVID-19 de pe teritoriul României.