Una dintre cele mai mari firme de construcții din România, interesată de lucrările de la 7 Noiembrie

Proiectul de peste 22,5 milioane de lei care ar urma să fie executat în Reșița, incluzând aici transformarea ruinelor fostului ștrand 7 Noiembrie, are un ofertant. Lucrarea de anvergură a atras atenția unei mari companii de construcții din România.

Unul dintre cele mai importante proiecte din Reșița ar putea ajunge pe mâna unei firme de renume din România. Este vorba despre proiectul de ridicare a centrului multifuncțional în locul vechiului ștrand 7 Noiembrie, care presupune și o piațetă publică, terenuri de sport, spații verzi și zone de parcări. Proiectul include și reabilitarea drumului pe o porțiune de aproximativ 1.000 de metri, între strada Fântânilor și strada Mociur, și totodată interconectarea zonei marginalizate Mociur cu cartierele Centru și Govândari prin continuarea promenadei și a pistei de biciclete.

Valoarea estimată a lucrărilor este 22,541,591.95 lei (inclusiv TVA). Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

leader board 728 x 90 px

Singurul ofertant este compania omului de afaceri Cristian Erbașu, una dintre cele mai mari firme de construcții din România. Este compania care a ridicat, printre altele, centre comerciale Metro (inclusiv în Timișoara), stația de epurare Timișoara-Vest sau sala polivalentă din Oradea.

Urmează evaluarea documentației și a detaliilor privind aspectele tehnice și financiare, pași obligatorii în procedurile de atribuire.