Una caldă, una rece pentru Luca Mălăiescu. Bucuria vine din administrație, dezamăgirea – din politică!

Bilanț bun la sfârșitul lui 2019 pentru primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, însă prost pentru președintele executiv al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu.

Dacă pe plan administrativ i-a cam ieșit tot ce ținea de puterea sa în calitate de conducător al instituției Primăriei, Luca Mălăiescu nu se poate lăuda pe plan politic că este mulțumit de performanțele Partidului Social Democrat, chiar dacă la nivelul județului Mălăiescu spune că se formează o echipă de lucru foarte bună și închegată.

„Am avut un an foarte bun pentru Oțelu Roșu, cu proiecte reușite și investiții efectuate, dintre care mă bucur cel mai tare pentru asfaltarea de străzi și pavarea trotuarelor. Nu pot spune același lucru în politică, unde a fost un an foarte prost din cauză că am pierdut atât alegerile europarlamentare, cât și pe cele pentru președintele României. Eu sper ca partidul să se rebranduiască în totalitate și să avem din nou conducători care să fie credibili în ochii electoratului, ceea ce PSD a avut de-a lungul timpului”, ne-a declarat Luca Mălăiescu, președinte executiv al PSD Caraș-Severin.

Președintele interimar al PSD la nivel național, Marcel Ciolacu, a anunțat că Congresul va avea loc până pe 29 februarie 2020. Tot el a mai precizat că la următorul CEx vor veni și primarii de mari municipii, dar și președinții de consilii județene.

Pe plan administrativ, Mălăiescu se bucură acum, pe final de an, de achiziționarea unei autoutilitare Dacia, a unei măturători stradale noi-nouțe pe care le achită în rate.