PMP promite surprize plăcute la alegerile locale din 2020 atât în Moldova Nouă, cât şi în Clisura Dunării

Chiar dacă rezultatele obținute de Partidul Mișcarea Populară în zona Clisurii Dunării, atât în cadrul alegerilor europarlamentare, cât și în cadrul alegerilor prezidențiale, au fost dezamăgitoare, liderul PMP CS, Ionuț Popovici, promite o revenire fulger a echipelor din teritoriu pentru lupta electorală care va avea loc în luna iunie, anul viitor.

În ciuda faptului că, în orașul de la malul Dunării, Organizația Locală PMP a pornit la drum cu dreptul, avându-l în frunte pe Flavius Bălășoiu, rezultatele slabe obținute aici în cadrul celor două seturi de alegeri din acest an l-au determinat pe Popovici să renunțe la colaborarea cu Bălășoiu, asta pentru a evita ca istoria din 2019 să se repete și în cadrul alegerilor pentru scaunul de edil-șef, în 2020.

„Am renunțat la parteneriatul nostru politic cu fostul președinte pentru că a trecut peste două seturi de alegeri, iar rezultatele au fost foarte slabe la Moldova Nouă și nu am mai acceptat să avem parte și de un al treilea astfel de rezultat. Nu vreau să intru în amănunte. Cert este că avem un grup de oameni minunați la Moldova Nouă care, în ultima perioadă, ni s-au alăturat și probabil că, în prima parte a anului viitor, veți vedea că vom avea și un sediu frumos la Moldova Nouă, dar și un președinte extraordinar de bun”, a precizat, pentru expressdebanat.ro, liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici.

Totodată, Popovici a ținut să sublinieze că în ceea ce privește zona Clisurii Dunării, PMP are organizații în fiecare localitate, la fel cum va avea candidați în fiecare dintre aceste localități: „În momentul de față, Partidul Mișcarea Populară muncește pentru a face o figură frumoasă în cadrul alegerilor locale de anul viitor atât în Moldova Nouă, cât și în celelalte localități din zonă”.