Un vechi liberal îl susţine pe Dominic Fritz la Primăria Timişoarei!

Sorin Supuran, liberal din 1991, vicepreşedinte al filialei PNL Timiș din anul 2000 şi implicat în campaniile electorale începând cu anul 2000, când a coordonat filiala în alegeri, şi-a exprimat public opţiunea de a-l susţine pe Dominic Fritz pentru funcţia de primar al Timişoarei.

Dezamăgit de lipsa de realizări ale administraţiei Robu, vechiul liberal, autosuspendat în prezent, consideră că Timişoara are nevoie de o schimbare. Acesta condamnă, printre altele, lipsa de viziune în administraţie a lui Nicolae Robu, dar şi agresivitatea cu care îi tratează pe cei din jur.

„Nu încape îndoială că Partidul Național Liberal este familia mea, dar nu susțin modul în care este administrat orașul Timișoara de actualul primar, atitudinea acestuia în relația cu mediul de afaceri, modul în care sunt gestionate problemele din sănătate, cele din transportul în comun și aici fac referire la lipsa infrastructurii, precum și la problemele legate de toate ramurile sportive (lipsa unui stadion, a bazinelor de înot, terenuri de tenis, baschet, volei etc.), lipsa de viziune, agresivitatea față de cei care doresc binele Timișoarei implicați în proiecte majore pentru orașul nostru, persoanele din media, chiar și față de colegii de partid care sunt cu adevărat liberali și nu depind de vreun post sau scrisoare de susținere pentru ocuparea unei poziții din partea președintelui – primar. Toate acestea mă obligă să afirm că, Timișoara are nevoie de un om cu viziune. Susțin Dominic Fritz, om de dreapta!”, a precizat Sorin Supuran.

În acelaşi timp, acesta spune că pentru Consiliul Judeţean liberalul Alin Nica are toată susţinerea lui. „Totodată, doresc sa-mi exprim toată susținerea pentru Alin Nica, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Desemnarea lui Alin Nica pentru a conduce destinele județului nostru a fost cea mai bună alegere a Partidului Național Liberal. Votez Alin Nica.”, a mai declarat Supuran.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/