Un traficant de droguri din Reșița le-a vândut „boabe” polițiștilor sub acoperire la festivalul Neversea!

Condamnat în trecut în străinătate pentru infracțiuni legate de droguri, Cosmin Alexandru Gușcă a fost încătușat recent și trimis în arest preventiv și în România, tot din cauza unor astfel de afaceri extrem de periculoase pentru viața atâtor tineri consumatori! Polițiștii au fost cu ochii pe el non-stop!

Gușcă a fost ridicat de mascații de la Combaterea Crimei Organizate din Caraș-Severin în ziua în care trei grupări de trafic de droguri care acționau în Reșița, împrejurimi și Timișoara au fost destructurate în urma unei ample acțiuni. Despre acesta, oamenii legii aveau informații că plasează pe piața drogurilor amfetamină și ecstasy. A vândut în mai multe rânduri chiar investigatorilor sub acoperire. 150 de lei gramul! Reșițeanul era filat însă de mai mult timp. De exemplu, în iulie anul trecut, chiar în fața scenei festivalului Neversea de pe litoral, unul dintre cele mai mari din țară, oferea în stânga și-n dreapta, pentru ca distracția să fie totală, pastile de ecstasy. „Doriți boabe?!” întreba reșițeanul fără nicio teamă printre zecile de mii de participanți la festival. A avut astfel ghinionul să-i abordeze chiar pe polițiștii de la BCCO Constanța, veniți la Neversea tocmai pentru a căuta astfel de nenorociți. Percheziționat fiind, reșițeanul a scos din buzunar mai multe comprimate de ecstasy.

Despre Cosmin Alexandru Gușcă există informații potrivit cărora furnizează droguri de risc și mare risc în Reșița de prin 2016. Acum e cercetat pentru trafic de risc și mare risc în formă continuată și deținere de droguri pentru consum propriu, de asemenea în formă continuată.