Un tir care transporta 20 de tone de acetonă a lovit în plin o mașină. Șoferul a murit!

explo 1000x200

Un grav accident rutier a avut loc pe Drumul Național 6! În urma impactului dintre un tir și un autoturism, șoferul mașinii a decedat. Trei echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului, ca să prevină o potențială explozie.

Deși la cisterna care transporta acetonă nu s-au constatat scurgeri și fisuri, pompierii s-au deplasat imediat la locul accidentului, să izoleze zona. ,,Trei echipaje au fost prezente la locul impactului: mașina de descarcerare, ambulanța și autospeciala pentru incendii, a spus Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU ,,Semenic”.

Persoana încarcerată nu a supraviețuit impactului, astfel că echipajeje de pe Ambulanță n-au mai putut face nimic. Circulația este blocată în prezent pe DN 6 nu din cauza accidentului, ci din cauza încărcăturii cu acetonă a cisternei. Deși nu există scurgeri, oamenii legii au decis că este mai bine să oprească temporar mașinile.

,,În jurul orei 17.45 polițiștii au intervenit la un accident produs pe DN 6 între localitățile Slatina Timiș și Ilova. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat în vârstă de 49 de ani conducea un autoturism din direcţia Orșova spre Caransebeș, a efectuat depăşirea unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune cu o cisternă care circula din sensul opus și a fost condusă de un cetățean ungur în vârstă de 46 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

DN 6 este închis circulaţiei până la finalizarea cercetării la fața locului. Cisterna este plină cu acetonă și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Comments

  1. marius says:

    Un caz scoala de titlu sententios. Din titlu reiese ca tirul ar fi fost de vina. Declaratiile politiei spun ca automobilistul a intrat in depasire si a lovit tirul. Rezulta ca titlul nu reda adevarul, masina mica a lovit tirul. Dar, vai, unde mai e senzationalul daca am fi corecti?