Un timișorean s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști. În autoturism au fost găsite plante de canabis

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

O mașină condusă de un timișorean care încerca să fugă de polițiști s-a răsturnat într-un șanț. Bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar în mașină au fost găsite plante de canabis și o substanță uscată.

Incidentul s-a produs în județul Timiș, pe DJ 708B, dinspre Ghioroc spre Șiria. Șoferul în vârstă de 27 de ani nu a oprit la semnalele agenților de Poliție. El a fost urmărit până în localitatea Cuvin, unde autoturismul s-a răsturnat într-un șanț.

Bărbatul nu a fost rănit, însă trebuie să dea explicații polițiștilor. El avea dreptul de a conduce suspendat, iar în mașină au fost descoperite „8 plante cu aspect de canabis cu înălțimea de aproximativ 1 metru și 4 grame se substanță uscată, culoare verde-oliv, cu miros înțepător”.

promovare banner maxagro

La fața locului au fost chemați și polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate. Plantele și substanța uscată au fost ridicate în vederea expertizării. În prima fază, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/