Un tânăr de la Centrul de Plasament Zăgujeni s-a înecat la scăldat

promovare online Timisoara Casa Auto

Un băiat, beneficiar al Centrului de Plasament „Casa Noastră” Zăgujeni, s-a înecat în râul Timiș, după ce ieri după-amiază a plecat la scăldat cu alți prieteni.

Tânărul a plecat la scăldat cu mai mulți prieteni, iar unul dintre ei a anunțat imediat Serviciul 112, văzând că băiatul nu mai iese la mal. Pompierii militari cărașeni au intervenit de urgență pentru căutarea lui în zona localității Zăgujeni.

S-a intervenit cu două echipaje de pompieri, formate din 9 subofițeri, o autospecială de prima intervenție și comandă și o barcă din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, în sprijinul acestora venind de urgență și doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, care au căutat persoana dispărută în albia râului.


promovare banner maxagro

Pentru a nu pune în pericol intervenția echipei de scafandri, s-a dispus oprirea deversării apelor din barajele Poiana Mărului și Rusca Teregova.

DGASPC Caraş-Severin a anunţat conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, împreună cu directorul executiv şi directorul executiv adjunct ai DGASPC Caraş-Severin s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului. Din păcate, în jurul orei 21.44, băiatul a fost găsit înecat. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin a demarat o anchetă, urmând a fi luate măsuri în funcţie de rezultatele cercetării.

publicitate tmc 640