Un tânăr de 20 de ani a murit în ştrandul din Oțelu Roşu! (UPDATE)

Tragedie în urmă cu puţin timp la ştrandul din zona de agrement Gura Jgheabului din oraşul de pe Valea Bistrei! Intervenţia medicilor a fost în zadar!

Un tânăr de 20 de ani din cartierul Mal al oraşului Oţelu Roşu şi-a dat ultima suflare în apa ştrandului la care a venit să se răcorească după o zi caniculară. Martorii şi prietenii acestuia au povestit că a venit cu bicicleta până la baza de agrement şi imediat a intrat în apă. După doar câteva secunde acesta a dispărut în apă. Toată lumea a intrat în panică, a fost găsit şi scos pe mal, dar nici măcar intervenţia echipajului de pe ambulanţă nu a mai putut face ceva pentru viaţa lui. Verdictul medicilor: stop cardiac. Probabil că efortul depus şi temperatura de afară i-au fost fatale la contactul cu apa mai rece. Tânărul era singur la părinţi, astfel că tragedia familiei e cu atât mai mare.

 

UPADTE, ora 20.45 – Posibilă electrocutare

O altă ipoteză luată în calcul de anchetatori este electrocutarea accidentală a tânărului. Boby Borugă ar fi murit după ce a atins robotul care curăţă apa bazinului. Această variantă este susţinută şi de mai mulţi tineri care s-au aflat astăzi la ştrand.

UPDATE, ora 21.05 – Încă un rănit!

Varianta electrocutării începe să fie tot mai aproape de adevăr. Un alt tânăr, Timotei Avramescu, a fost rănit la picior, în momentul în care în apă ar fi căzut un echipament utilizat la curăţarea bazinului. Acestuia i s-a înnegrit piciorul după ce a simţit furnicături şi a ieşit imediat din apă. În momentul de faţă este audiat de poliţişti. Mai mult, martorii care l-au scos pe Boby din apă au povestit că trupul acestuia era încărcat cu sarcină electrică.

Vom reveni cu poziţia oficială a Poliţiei!

 

Comments

  1. bosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss says:

    din cate am inteles eu sa curentat nici de cum ca a facut stop cardiac ….ati scos pe cine trebe repede..:)

  2. curenttt says:

    sa curentat mai multe persoane

  3. XXXLUTZ says:

    ba, da strandu’ din catzelu-rosu era misiunea lu’ Cornelia… i-ai luat accesu’ de la strand acuma moca bha dani. da-o dreq. CORNE imi pare rau… lasa ca deschide marcelinio intrii acolo moca.. stii ce zic?