Un tânăr beat a devastat corturile electorale de la trei partide diferite, chiar în centrul Timișoarei!

explo 1000x200

Lucrează în străinătate, a venit la Timișoara în concediu și le-a pus gând rău corturilor electorale. Un bărbat de 30 de ani a fost prins noaptea trecută de polițiștii locali după ce a devastat trei corturi care aparțin de trei formațiuni politice diferite.

Conform Direcției Poliției Locale Timișoara, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și în jurul orei 4.30 s-a apucat să vandalizeze corturile electorale din Piața Libertății. Deoarece în zonă sunt camere de supraveghere, polițiștii locali au intervenit și l-au prins. Vinovatul, care a vandalizat un cort al PNL, unul al USR și unul al PMP, a spus că are 30 de ani, este din Drobeta Turnu Severin, dar muncește în Austria. „Cetățeanul turmentat” a mai declarat că acum se afla în vacanță, era doar în trecere prin Timișoara și că a vrut să vadă dacă are puterea să distrugă corturile.

Bărbatul a fost predat de Poliția Locală la Secția 1 a Poliției Municipale în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

banner 970 x 250