Patru zile de sărbătoare la Bastion Glow, cu Bosquito și Mario Fresh. Vezi programul evenimentului

explo 1000x200

De joi până duminică, timișorenii au ocazia să participe la un nou eveniment cultural, organizat în zona istorică, Bastion Glow. Festivalul vine cu un program artistic, cu ateliere de creație și dans, piese de teatru și concerte, totul în organizarea Muzeului Național al Banatului.

Joi, evenimentul începe la Bastionul Maria Theresia la ora 16.30. Vor fi ateliere de creație Circus Fairies, iar pe scenă vor urca Andra Gogan, Superchill & Elena ionescu, plus trupa Bosquito. Vineri, de la ora 17.00, Teatrul Cortina va organiza ateliere și dansuri pentru copii. Invitații sunt Robo, Ladytron și Trupa Out of Space, dar și Mario Fresh.

Sâmbătă va fi o seară a concertelor, cu începere de la ora 19.30. Vor urca pe scenă Phaser, Basska și Viața de Vie. Duminică, evenimentul începe mai devreme, la 16.30. Hazliții vor organiza ateliere și dansuri pentru copii, iar în scenă va fi montată piesa de teatru „Cei trei supereroi”. Magiciana Cristina Strecopitov este invitată, iar seara se va termina cu Famous Band Timișoara, Greek4u și dansatorii și Zuralia.