FOTO. Cele mai bune și moderne soluții pentru renovarea locuinței, la Expo Casa & Mobila!

explo 1000x200

Dacă vrei să schimbi ceva în căminul tău sau doar să cumperi o piesă nouă de mobilier, un obiect decorativ sau perdele noi, găsești o mulțime de soluții la Târgul Expo Casa & Mobila de la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Evenimentul a avut deschiderea oficială miercuri, iar expoziția cu acces liber este deschisă până duminică inclusiv.

Anul acesta este organizată prima ediție, iar cei care au avut ideea speră să fie un succes și să devină o tradiție, la fel ca alte expoziții organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. „Este un nou concept, o nouă expoziție, care întrunește absolut tot: consultanță pentru achiziționarea casei, amenajări, mobile, tot ce este nevoie pentru o casă frumoasă. Să sperăm că vor urma multe, multe ediții de acum înainte”, spun organizatorii. La Craft veți găsi de la soluții tehnice, la mobilier sau obiecte decorative. Ultimele tendințe în renovarea casei sunt prezente, așa că cei care doresc să își dea un retuș locuinței au toate șansele să își găsească inspirația.

Nu lipsesc tablourile cu mușchi, și nu doar în culoarea verde, ci și în nuanțe de roșu, galben sau albastru. Mobilierul de inspirație vintage are locul său de onoare la expoziție. Cei care vor o piesă inedită de mobilier își pot cumpăra o masă de șah, cu tot cu piese. Cele negre sunt confecționate din lemn de nuc, iar cele albe, din lemn de paltin. Canapelele și saltele nu lipsesc din ofertă, iar cele mai frumoase sunt lenjeriile de pat cu aplicații similare petalelor de flori. Evenimentul este un bun prilej de a cumpăra un ceas sau o perdea nouă. Nici latura practică nu e neglijată și vizitatorii pot cumpăra și detergenți pentru curățarea mobilei.

Evenimentul e organizat în colaborare cu Facultatea de Arhitectură și cea de Construcții din cadrul Politehnicii. „Mă bucur că o instituție de învățământ superior este alături de o instituție care sprijină și susține firmele din domeniul industriei și agriculturii. Între aceste forme se regăsesc și firmele de construcții. Astăzi, într-un fel sau altul, firmele de construcții sunt cele care încearcă să prezinte soluții publicului larg din Timișoara. Casa aceasta în care începem o putem face frumoasă. Și astăzi aici găsim soluții și oameni care ne fac frumoasă casa care este acolo unde începem”, a precizat, la deschidere, Sorin Herban, prodecan al Facultății de Construcții.