Team buildingul, ingredient-cheie în rețeta unei afaceri de succes!

Când ne gândim la team buildinguri, simțim că vin ca o răsplată și că reprezintă o metodă de relaxare sau evadare din cotidian. Mihaela Stoica, antreprenor în serie și trainer certificat John Maxwell, explică de ce aceste întâlniri sunt de fapt vitale pentru o afacere prosperă.

Mihaela Stoica, antreprenor în serie care conduce două afaceri de succes – Cabana Claris și fabrica de mobilă Valber – este și trainer certificat John Maxwell. A urmat cursurile pentru că și-a dorit ca toți cei care aleg Cabana Claris din județul Caraș-Severin ca destinație pentru team buildinguri să beneficieze de cele mai bune training-uri și cursuri prin care pot atinge performanța. „Lucrăm într-un grup ce trebuie sudat pentru a putea vorbi despre o afacere prosperă. În team building, angajații ajung să fie mai uniți, să se cunoască mai bine și învață să colaboreze. Aceste lucruri duc apoi la o relaționare eficientă și armonioasă pentru atingerea obiectivelor bine stabilite”, a spus Mihaela Stoica. 

Un team building reușit trebuie organizat în funcție de nevoile companiei, ale echipei și să țintească spre obiectivele propuse. Locația este, de asemenea, importantă. Aceasta trebuie să pună la dispoziție spații indoor și outdoor, sală cu flipchart, materiale de papetărie, calculator, proiector și televizor. Cei care doresc să organizeze team buildinguri la Cabana Claris pot beneficia de anumite pachete.

„Oferim ceva unic în zona noastră: la două activități organizate se primește o noapte de cazare gratuită pentru toți participanții. Pentru cinci activități pe an se primește o reducere de 10% pentru petrecerea de sfârșit de an. Avem propriul nostru trainer și se acordă o reducere de 40% la activitățile desfășurate cu acesta. Sunt trainer certificat și independent și colaborez cu alți traineri de la care beneficiem, prin prisma legăturilor de colegialitate, de tarife speciale pentru grupurile care vin la Claris”, a declarat antreprenorul.

În afara de asta, la Cabana Claris, este pus la dispoziție un bufet cu gustări, ceaiuri, apă și cafele. La cerere, se pot organiza activități în natură, excursii sau surprize. Participanții care trec pragul Cabanei Claris și participă la traininguri vor pleca cu un pachet complet de noi informații care îi vor ajuta atât pe plan profesional, cât și personal.

„Prin aceste team buildinguri reușim să le insuflăm angajaților și liderilor faptul că fiecare în parte este o mică rotiță dintr-un mecanism amplu care trebuie să funcționeze ca un tot unitar. Dobândesc o mai bună comunicare și relaționare și află ce pot face pentru a atinge succesul. Devin mai rezistenți la stres și învață cum să comunice în echipă. Își redescoperă talentele, află cum să facă față provocărilor și setează obiective personale și profesionale”, a mai spus managerul Cabanei Claris.

Pentru Mihaela, care este și ambasador Elite Business Women în Cluj-Napoca, team buildingurile rămân una din pasiunile de suflet.