Un tablou pentru un destin mai bun! Licitație pentru un bebeluș bolnav, organizată de ASU Poli

De multe ori, cei de la ASU Poli au sărit în ajutorul celor cu o soartă nu tocmai norocoasă. Fanii echipei alb-violete au lansat o nouă inițiativă de strângere de fonduri, de data aceasta pentru Vladimir Neag, un bebeluș de două luni grav afectat de o infecție intraspitalicească. În acest sens, s-a dat startul la licitația pentru un tablou.

Tematica picturii este cinstirea memoriei Eroilor Revoluției de către galeria echipei. Tabloul este realizat de Flavius Ivan, cel care se ocupă de pagina de Facebook ColorS.  Licitația a porni de miercuri și e deschisă până duminică, la ora 17. Suma de pornire este de 200 de lei. ”Suntem Andreea și Mihai, părinții eroului nostru Vladimir Ioan, un băiețel minunat care a venit pe lume în 8 octombrie 2019, perfect sănătos și care ne-a bucurat inimile. Din nefericire a ajuns mai repede decât ar fi trebuit să lupte pentru ceea ce de drept îi aparține, sănătatea și integritatea fizică. La 10 zile a contractat printr-o injecție o bacterie intraspitalicească, care a escaladat rapid la septicemie și complicații majore la nivelul piciorului și a șoldului. Au urmat 40 zile de spitalizare în România și în Ungaria, administrare succesivă a 4 antibiotice foarte puternice, zeci de branule și cateter venos central, o intervenție chirurgicală, 14 zile tub de dren, gipsarea picioruțelor și a soldului, radiografii, ecografii și RMN și altele.. Și lupta este abia la început”, povestesc părinții micuțului Vladimir Neag.

Osteomilietă afectează dezvoltarea copiilor, această afecțiune fiind și cea de care suferă Kassandra Rotariu. Vladimir mai are nevoie de multe tratamente. ”Urmează o nouă internare, investigații și intervenție chirurgicală pentru curățarea zonei afectate a piciorului, repararea șoldului luxat și a capului femural necrozat. Diagnosticul actual de osteoartrită septică/osteomielită este extrem de rar întâlnit la bebeluși, iar șansele pentru o recuperare bună se găsesc doar la clinici din afara țării, care impun costuri care pe noi nu ne-au găsit pregătiți… Mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat până acum și vor să se implice în luptă alături de eroul nostru Vladimir!”, mai spun părinții lui Vladimir.

ASU Poli a mai organizat recent o licitație, cu tricoul lui Ianis Hagi de la Genk, pentru alt copil bolnav, Zlatan Nicolin. Tricoul s-a vândut cu 6500 de lei, iar în rest, din donații, s-au mai adunat 15.000 de lei. Clubul ASU Poli a mai ajutat și Fundația Pentru Voi și l-a mai sprijinit pe suporterul Andrei Gerber, aflat în fotoliu rulant.

Iată cum puteți licita pentru Vladimir Neag:

• comentarii la postare pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• mesaj privat pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter);
• email la contact@sspolitehnica.ro;
• postare pe forumul Druckeria: www.forum.druckeria.ro;
• donații extra pot fi efectuate și prin transfer bancar – Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, cont IBAN: RO76RZBR0000060012312108 – vă rugăm să menţionaţi „pentru Vladimir”.