Sala „Constantin Jude”, din nou plină de jucării. Inițiativă caritabilă, la meciul de baschet de vineri

Se apropie Crăciunul, iar iubitorii baschetului și nu numai sunt invitați la o acțiune caritabilă dedicată celor care nu au avut în acest an atât de multe motive să zâmbească. Echipa de baschet SCM Timișoara organizează și anul acesta o strângere de daruri, la fel ca și anul trecut.

Pentru că meciul cu Steaua de vineri este ultimul joc pe teren propriu al echipei înainte de Crăciun, acțiunea caritabilă va avea loc vineri. Spectatorii sunt rugați să aducă jucării, dulciuri, rechizite  sau orice altceva ar putea fi un cadou pentru cei sărmani. Cei care vin cu pachete sunt rugați să specifice pe ele cui de adresează, dacă unei fetițe, unui băiețel, unei femei sau unui bărbat. La fel ca anul trecut, înainte de startul meciului, cei care au jucării sau pachete care nu e distrug le vor arunca pe parchet, în stilul în care se tot fac asemenea evenimente la meciuri de baschet.

1000x100 casa brutarului

Partida dintre Timișoara și Steaua începe vineri la ora 18. În altă ordine de idei, echipa de baschet și-a aflat și adversarul din Cupa României. În sferturi, bănățenii vor juca cu BCM U FC Argeș Pitești. Primul joc va fi la Timișoara la data de 28 decembrie, ia returul, în Trivale, la 8 ianuarie.