Un strop de bucurie pentru un Paște binecuvântat. OFSD Oravița, în vizită la bătrânii în nevoie

În prag de sărbători, gândurile celor mai mulți dintre noi se îndreaptă spre cei aflați în nevoie. În această perioadă, orice gest, venit din partea oricui, trebuie privit ca unul menit să aducă zâmbete. Un astfel de gest a fost făcut ieri de femeile social-democrate din Oravița.

O acțiune demnă de apreciat s-a desfășurat ieri la Centrul Social „Sf. Iosif” din Oravița. Încărcate cu daruri specifice sărbătorilor pascale, femeile social-democrate din oraș s-au gândit să ofere un zâmbet beneficiarilor. Așa se face că membrele Biroului Orășenesc al OFSD au organizat o acțiune caritabilă, aducându-le bătrânilor, printre altele, ouă roșii, sarmale și cozonaci.

La vizită au luat parte și copiii și tinerii din Asociația „Sfânta Ecaterina” Oravița care, sub îndrumarea voluntarilor și a preotesei Simona Ionela Moldovan, au interpretat cântece bisericești și au împărțit iconițe.

Acțiunea a fost coordonată de președinta OFSD Oravița, Lorena Ion și de Margareta Mălinescu, consilier local și membră a Biroului Orășenesc.