Parlamentarii și-au luat deja indemnizațiile pe aprilie. Ce spune deputatul Valeria Schelean?

Deputatul Valeria Schelean a explicat că este doar o întâmplare faptul că parlamentarii și-au luat indemnizațiile înainte de Paște.

Data de plată a indemnizațiilor pentru parlamentari este în jurul zilelor de 4-5 ale fiecărei luni”, a explicat Schelean, prezentă miercuri seara în platoul Jurnalului de Seară de la Digi 24 HD, arătând că este doar o întâmplare că, astfel, luna aceasta banii au venit înaintea sărbătorilor pascale.

În schimb, deputatul cărășean s-a arătat foarte surprinsă de faptul că angajații unui minister care nu mai există au apărut pe lista celor care au primit salariile înainte de Paște. Este vorba despre Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, înființat de Guvernul Dacian Cioloș și desființat de către actualul premier, Viorica Dăncilă.

„Dacă acel portofoliu și acel minister nu mai există, de ce să existe totuși oameni agățați într-o formă sau alta într-un minister care nu mai are ministru în funcție. Sunt curioasă ce explicație veți primi pentru asta”, a spus Schelean, moderatorul Cosmin Prelipcean explicând că postul Digi 24 a solicitat explicații pe această temă de la Ministerul Finanțelor Publice.