Un sfert de milion de lei, prejudiciu din contrabanda din zona Herculane

În urma perchezițiilor efectuate ieri în Caraș-Severin și Mehedinți, poliţiştii au ridicat puțin sub 200 de cartușe de țigări, prejudiciul estimat de procurorifiind de 27.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au descins în 18 locații de pe raza judeţelor Caraș-Severin și Mehedinți, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă. De asemenea, au fost percheziționate și un număr de 14 autoturisme.
Un bărbat de 38 de ani, din Mehadia, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă. Față de alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani, s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar. La acţiune au participat și poliţişti de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

banner maxagro
tmc 640