Un reșițean de 17 ani s-a crezut Schumacher și a ajuns cu mașina în albia Țerovei

promovare online Timisoara Casa Auto

În această dimineață, în jurul orei 02.20, polițiștii din Reșița au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe strada Căminelor.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un tânăr în vârstă de 17 ani, din Reșița, fără a deține permis de conducere, a condus un autoturism dinspre Țerova spre Calea Caransebeșului. Pe strada Căminelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit bordura trotuarului care se afla în lucru de pe partea stângă a sensului său de mers și s-a răsturnat în albia râului Țerova.

promovare banner maxagro

„În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului pe locul din dreapta-față, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, transmit polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.

publicitate tmc 640