Nelu Popa își pune încrederea în Sorin Grindeanu! Premierul va sprijini proiectele Reșiței!

explo 1000x200

Vizita premierului Grindeanu la Reșița aduce speranță locuitorilor municipiului. Primarul Nelu Popa se arată optimist după discuțiile purtate cu prim-ministrul cărășean. Edilul-șef are încredere că proiectele orașului vor fi susținute de premier.

Grădinița din Moroasa și bazinul de înot din Lunca Pomostului încă așteaptă bani pentru reabilitare și modernizare. Posibil să nu mai aștepte însă prea mult… Primarul Nelu Popa a profitat de vizita premierului Sorin Grindeanu la Reșița și i-a prezentat cele două proiecte, în speranța că îi va smulge măcar o promisiune în ceea ce privește finanțarea lor.

„Investiția la Grădiniţa cu Program Normal, Prelungit şi Creşă de pe str. Sportului din Cartierul Moroasa, este o necesitate a orașului și trebuie tratată ca atare. Execuția lucrărilor a fost întreruptă în anul 2009 din lipsa fondurilor, iar pentru finalizarea acestui proiect am cerut sprijinul premierului Sorin Grindeanu. Un alt proiect pentru care am cerut finanţare este Bazinul Acoperit de Înot de pe B-dul Revoluția din Decembrie 1989, Nr. 40-42”, anunță primarul Reșiței.

Printr-un mesaj postat în mediul virtual, edilul-șef sugerează că discuțiile au fost promițătoare, semn că proiectele blocate până acum ar putea primi sprijin din partea prim-ministrului cărășean. „În cadrul întâlnirii avute cu premierul Grindeanu am prezentat și depus un memoriu cu principalele proiecte demarate de Municipalitate și am toată încrederea că acesta va veni în sprijinul reșițenilor”, afirmă, optimist, primarul Nelu Popa.