Un regal al legendelor, al muzicii de cea mai bună calitate și al oamenilor faini. Rock the Wolves Festival 2022 – o ediție de poveste!

rock 4
explo 1000x200

Ce se întâmplă în Poiană, rămâne în Poiană, dar povestea trebuie spusă și transmisă tuturor. Haita a fost la înălțime și de această dată, iar invitații aleși pe sprânceană. Un festival care merită tot respectul!

Ziua de 31 iulie, 2022, încheie încă o filă scrisă în inima munților, în Poiana Lupului din Gărâna, locul unde timp de patru zile a fost sărbătoare. O sărbătoare a iubitorilor muzicii rock, a celor care au vibrat până în zori de zi alături de trupe consacrate ale rockului românesc.

Legende precum Iris, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Compact au ținut publicul în picioare încă de la prima piesă și a căror interpretare i-a lăsat pe mulți fără cuvinte, scoțându-și, cu adevărat, pălăria în fața îndrăgiților artiști.

Lupii și-au strigat haita în fiecare seară, iar răsunetul lor a cuprins întreaga zonă. A fost un mixt de emoții, de voie bună, de vechi prietenii și de conexiune cu natura, cu atmosfera de vis pe care doar la Gărâna o găsești. Condimentat cu trupe de excepție, se creează ambientul perfect pentru cel mai așteptat și îndrăgit festival din zonă – Rock the Wolves.

Fie că au ales toate cele patru zile de festival sau au fost prezenți doar într-una dintre acestea, lupii au avut ce povesti mai departe. De la trupe precum: Bucovina, Altar, Dirty Shirt, Trooper sau Vița de Vie, până la iureșul „provocat” de White Mahala sau de cei de la Șuie Paparude, lineup-ul a fost unul de excepție, nimeni nu a regretat nimic, poate doar prestația prea scurtă a artiștilor, rechemați la scenă de cel puțin câte două ori, fiecare. Nu a fost zi de concert care să nu se lase cu „prelungiri” până în zori de zi, cu dans neîncetat și cu veselie cât cuprinde. Pentru că da „așa se distrează rockerii, sataniștii cum ni se mai spune! Cu bun simț, la unison pentru muzica de calitate și cu emoție în suflet!”, cum a declarat solistul formației Trooper, profund emoționat în fața unui public atât de bine conectat la muzica acestora.

Oameni faini, trupe adevărate și o poveste de neuitat. Cam așa s-a conturat cea de-a doua ediție a festivalului Rock the Wolves 2022, iar Victor Hosu, organizatorul evenimentului promite pentru anul ce vine și mai multe surprize și mai multe de povestit celor dragi.

rock 5

rock 1

rock 2

rock 8

rock 6

mahala 5

mahala 2