Un primar-inginer și doi viceprimari-profesori vor conduce timp de patru ani Primăria Reșița

La exact o lună de la câștigarea alegerilor locale pentru Primăria Reșița, Ioan Popa are de astăzi doi secunzi, viceprimarii pe care și i-a dorit. Este de vorba de doi profesori: Mădălina Chiosa, consilier local și în mandatul precedent, și Adrian Dacica, cel care își reînnoiește mandatul de vice.

Alegerea celor doi s-a făcut cu unanimitate de voturi, cei 17 consilieri liberali și patru aleși pe listele Pro Caraș-Severin nu au făcut decât să parafeze o propunere avansată chiar din seara câștigării alegerilor.

„Astăzi am avut prima ședință a Consiliului Local nou constituit, în care s-au ales comisiile și s-au aprobat câteva proiecte de hotărâre privind achiziționarea unor imobile din municipiu. În același timp, am fost părtași la acest eveniment în care cele două propuneri de viceprimari, Adrian Dacica și Mădălina Chiosa, au fost validate de către colegii lor din Consiliul Local Reșița. Recunosc, este o bucurie pentru mine acest lucru, pe învățământ o vom avea pe doamna Chiosa, care și în mandatul trecut ne-a ajutat foarte mult, despre care pot să spun că este un om care are expertiză în domeniu. Adrian Dacica se va ocupa în continuare pe partea de asistență socială. Chiar dacă are constituția robustă, de fost luptător, e un tip blajin, care are grijă de oamenii care au mai puține șanse. Adi se va ocupa de ei în continuare”, a declarat primarul Ioan Popa.

leader board 728 x 90 px