Un primar din Timiș refuză să mai candideze la alegerile locale! „Mă retrag după cinci mandate!”

A condus administrația locală timp de două decenii, dar a decis să nu mai intre în cursa pentru un nou mandat. Este vorba despre primarul comunei Jebel, Sabin Bociu, unul dintre cei mai longevivi edili din județul Timiș.

Sabin Bociu a postat pe Facebook un mesaj în care a anunțat că nu va mai candida la alegerile locale din acest an. Edilul spune că după cinci ani în care a stat în vârful administrației locale a făcut tot ce i-a stat în putere să dezvolte comuna Jebel.

„Primul lucru pe care un om trebuie să îl știe atunci când ajunge pe o funcție publică este că ocupă vremelnic acea funcție. Am știut mereu acest lucru și acum consider ca a venit momentul retragerii mele. După 20 de ani în care am condus administrația publică locală din comuna noastră am decis că a venit momentul să mă retrag! Mă retrag după cinci mandate de primar cu fruntea sus. Mă retrag împăcat cu gândul că am făcut tot ce mi-a stat în putere să dezvolt Jebelul și să nu îi dezamăgesc pe cei ce mi-au acordat încrederea lor timp de două decenii”, a scris Sabin Bociu.

Va rămâne însă activ în viața publică fiind membru în PSD, partid din care face parte de 20 de ani și căruia îi acordă încrederea și la bine și la rău.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Îmi voi dedica experiența politică și administrativă altor proiecte politice, cu mențiunea că voi lupta în continuare pentru localitatea mea, pentru Jebel! Sper ca viitorul primar al Jebelului să continue dezvoltarea comunei noastre, chiar mai bine decât am făcut-o eu. Din luna iunie, când îmi închei mandatul de primar, pot să judec și eu activitatea și performanțele altora din postura de jebelean nepărtinitor și obiectiv”, a mai scris actualul edil.

În cursa pentru obținerea funcției de primar va candida, din partea PSD, Cristian Rusu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/