Doi bărbaţi găsiţi morţi la Timişoara, în timp ce pompierii se luptau cu flăcările

promovare online Timisoara Casa Auto

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi în această seară pe strada W. Shakespeare din Timişoara, în timp ce pompierii se luptau cu să stingă flăcările la un incendiu din zonă.

Cauzele incendiului nu se ştiu încă, iar pompierii cred că cel puţin unul dintre cei doi bărbaţi nu a decedat în timpul incediului, acesta aflându-se într-o stare avansată de putrefacţie.

,,Persoanele au fost găsite în timpul incendiului, însă nu putem fi siguri dacă şi-au pierdut viaţa în incendiu, întrucât una dintre persoane nu a fost găsită în zona incendiată şi se afla în stare avansată de putrefacţie. Prezumpţia noastră este că nu a ars în urma incendiului, întrucât se afla acolo de un timp foarte îndelungat. Cea de-a doua persoană a fost găsită în zona incendiată, dar nu putem şti cu exactitate dacă a fost decedat dinainte sau şi-a pierdut viaţa în incendiu”, au transmis cei de la ISU Timiş.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină după ora 20.30 la un incendiu la o locuinţă ce s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. Din cauza spaţiului mic de acces spre focar, aceştia au ocolit casa, încercând să pătrundă printr-un imobil învecinat.

promovare banner maxagro

La locul intervenţiei au ajuns două autospciale de stingere, o autospecială de serviciu, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. În aceste momente se intervine pentru înlăturarea efectelor negative provocate de incendiu.

 

publicitate tmc 640