FOTO. Brandul francez de accesorii Meli Melo a deschis primul butic din regiunea de vest în Iulius Town

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Brandul francez Meli Melo s-a extins și în zona de home decoration. În incinta Iulius Town, Meli Melo vă așteaptă de astăzi cu un department store, primul de acest fel din regiune. Pe lângă accesorii și haine, noua destinație include decorațiuni pentru arajamentul interior. 

Meli Melo department store se află acum la etajul 1 din incinta Iulius Mall. Clienții pot găsi în noul magazin o gamă variată de accesorii, bijuterii, genți, eșarfe și pălării, haine, încălțăminte, dar și decorațiuni interioare, pentru un stil personal de amenajare al casei.

Ce aduce nou Meli Melo prin store?

Mini-mobilier, produse de aromaterapie și baie, textile, covoare, tablouri, lămpi și obiectele de ceramică sunt câteva dintre lucrurile pe care le prezintă noul concept Meli Melo. Articolele se bazează pe redarea comfortului locuinței.Tot în această perioadă Meli Melo a pregătit și o colecție specială de mărțișoare pentru 2020. Puteți găsi mărțișoare personalizate inspirate din viața de zi cu zi, cu mesaje motivaționale. Colecția cuprinde broșe și brățări, pregătite pentru a fi oferite ca semn al primăverii. Meli Melo lansează și colecția de primăvară Black Sea Voyage, iar dress-code-ul este: culori vibrante și texturi predominant din mătase, bumbac și in.

publicitate Timisoara banner maxagro

*

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin din România în anul 1998, în București. În prezent brandul deține 68 de magazine, extinse și în țările vecine ale României. Meli Melo are și shop online, iar produsele pot fi căutate pe: melimelo.ro. Iulius Town Timișoara îți propune să extindă lanțul de magazine cu cât mai multe branduri în premieră în regiune ți să devină un gigant al lifestyle-ului.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/