Un primar din Caraș-Severin se simte copleșit de probleme! „Oare nu le este rușine când conștientizează dezastrul lăsat în urmă?!”

Pe zi ce trece, în localitățile în care s-a schimbat primarul, ies la iveală tot mai multe probleme. Actualii edili trebuie să continue proiectele dificile lăsate în urmă de vechile administrații și să lupte și cu problemele ținute ascunse sub preș. După numai 9 luni de mandat, unii dintre ei se simt copleșiți de greutăți.

Primarii care se află la primul mandat și care provin din alte partide decât predecesorii lor se confruntă cu probleme. Acestea fie au fost ignorate de vechea administrație, fie au fost ascunse cu bună știință. Cu probleme se confruntă și primarul de la malul Dunării. Liberalul Adrian Torma descoperă, pe zi ce trece, tot mai multe nereguli lăsate în urmă de fostul edil pesedist, Matei Lupu.

Este și cazul satului aparținător Măcești, acolo unde mai multe clădiri au nevoie urgentă de reabilitare. Un prim pas a fost făcut săptămâna trecută, atunci când Primăria a finalizat lucrările la Grădinița cu Program Normal și a mutat toaleta din curte, un real pericol pentru micuți, în interiorul unității de învățământ. Potrivit primarului Torma, urmează terenul de joacă din curtea grădiniței, dar și alte clădiri asupra cărora edilul din Clisură crede că este imperios necesar să se aplece.

CITEȘTE ȘI: Încă un pas spre normalitate! Grădiniță adusă în secolul 21!

Adrian Torma a fost plăcut surprins să vadă că demersurile administrației locale sunt susținute chiar de tinerii din sat care, din proprie inițiativă, au făcut curățenie în curtea Căminului Cultural.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Vineri (n.r. 17 martie) am avut deosebita plăcere să fiu alături de tinerii din Măcești care au demonstrat că au voință și doresc să se implice pentru a avea un sat curat și civilizat. Au igienizat curtea Căminului Cultural, dovedind spirit civic și multă dragoste față de comunitatea lor. După cum am prezentat zilele trecute, am reabilitat toaletele la Grădinița din Măcești. Acum este în curs reabilitarea terenului de joacă din curtea Grădiniței și vom încerca să reabilităm și acoperișul Căminului Cultural”, informează primarul Torma.

Edilul nu poate face referire la starea actuală a orașului, fără să aducă în discuție vechea administrație, cea care, spune edilul, a manifestat dezinteres față de dezastrul din oraș, fapt care îl face pe primarul Torma să se simtă copleșit de probleme. „Vă spun cu toată sinceritatea că sunt momente în care mă simt copleșit de problemele existente. Sunt extrem de dezamăgit de dezinteresul arătat de fosta administrație și îmi pun întrebarea: oare nu le este rușine când conștientizează dezastrul lăsat în urmă?!”, a răbufnit Adrian Torma în mediul virtual.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/