Un PLUS de politică! Dacian Cioloș va avea partid și la Lugoj

Scena politică a Lugojului s-a îmbogățit cu un nou actor, care promite multe, chiar dacă pe moment are doar un rol de figurant. Prima întâlnire a grupului de inițiativă PLUS Lugoj a avut loc, astfel că în curând fostul premier Dacian Cioloș poate conta pe o filială de partid și în municipiul de pe Timiș.

La prima întâlnire a Partidului Libertate, Unitate, Solidaritate (PLUS) au participat și membrii Grupului de Inițiativă Județeană, care au discutat cu membrii PLUS din localitate pe mai multe teme, printre care și alegerile europarlamentare.

„Ne bucurăm să cunoaștem oameni care doresc să se implice activ în dezvoltarea locală a partidului și în schimbarea în bine a României. Scopul întâlnirii a fost acela de a pune bazele unui grup de inițiativă locală în Lugoj, cât și de a discuta modalitățile fiecăruia de implicare. Discuția a mai atins subiecte precum calendarul PLUS pe următoarea perioadă, organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019, organizarea Grupului Local de Inițiativă, dar și campania «Oameni Noi». Mulțumim tuturor pentru participare, alegerea de a se implica și disponibilitate”, se arată pe pagina de Facebook a noii formațiuni politice.

Inițiativa a fost salutată și de liderii opoziției lugojene. Partidul PLUS ar fi, alături de PNL, USR și PMP a patra formațiune care se opune PSD și actualului primar.