Un parteneriat de succes, corporația japoneză Makita și profesioniștii de la Termoconstruct!

Calitatea și perseverența se măsoară în cifre și parteneri puternici. Termoconstruct se numără printre cei mai buni, iar afacerile acestora au trecut la un alt nivel.

Fondată în 1915 ca o companie producătoare și vânzătoare de motoare electrice, noul partener de afaceri al Termoconstruct – corporația japoneză Makita – a devenit lider mondial în producția și furnizarea de unelte electrice profesionale, pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.

De mai bine de două luni registrele de afaceri sună altfel la Termoconstruct. Noul partener aduce în magazinele firmei cărășene, de acum și la sediul din Reșița de pe Aleea Gugu nr. 1A (drumul spre piața Ocico), produse electrice în exclusivitate, dar și un mare plus pentru utilizatori: eficientizare și calitate indiscutabilă.

Ia-le acasă gratuit, testează-le cât timp ai nevoie, iar dacă ești mulțumit, achiziționează-le!

Așa cum era de așteptat de la un business care se respectă și a cărui carte de vizită poartă semnătura: Samuel Barbu, totul se înscrie în normele meticulozității, ale insistenței și este încadrat într-un plan de afaceri ca la carte. De la expunerea produselor în magazine, care a fost impecabilă, la micile demonstrații oferite celor interesați de acest segment și până la carisma molipsitoare a reprezentanților, întregul pachet reprezintă o strategie de business ce merită toate laudele și care  își merită, fără dar și poate, pe deplin sloganul „Calitatea are un nume!”

„Așa cum ne-am obișnuit clienții continuăm cu promovarea articolelor de calitate dincolo de brandurile consacrate cum ar fi Baumit, Tondach, Austrotherm, Knauf, Caparol sau Bel Profile. Începând de acum produsele Makita se găsesc la sediile noastre din Reșita, Caransebeș, Oțelu Roșu și Timișoara (Sân Andrei), apoi se vor extinde și la restul magazinelor.

Brandul Makita vorbește de la sine, sunt produse de calitate. Urmează o campanie de grădină unde sunt articole specifice: de la mașină de tuns gazon compatibilă cu acumulatori, moto-coase, tot felul de drujbe, fierăstraie, suflante, roabă cu acumulatori sau cu motor cu ardere internă, foarfecă profesională și alte articole, până la zona construcțiilor unde sunt mașini de carotat, bormașini, pendulare și toată gama specifică. Brandul este consacrat, în linii mari clienții cunosc produsele, există unele noi, prin urmare așteptăm clienții, iar reprezentanții noștri vor oferi consultanță de calitate.”, spune directorul de vânzări Makita, Alexandru Laurențiu Făget.

 

Ce înseamnă un parteneriat de calitate și munca cu profesioniștii trasează în câteva linii Alexandru Laurențiu Făget: „Am făcut o analiză a vânzărilor în zonă, iar Termoconstruct este pe nișa de piață pe care vrem să intrăm. Am considerat că sunt cei mai potriviți. Încurajăm clienții să ia produsele acasă, să le testeze gratuit. Vrem ca oamenii să se convingă de calitatea lor înainte să le cumpere. Avem planuri de dezvoltare de viitor, colaborarea cu Termoconstruct a început extraordinar!”.

Noua prezentare de la Reșița a produselor Makita a atras ca un magnet zeci de specialiști în construcții care au dorit să le vadă, dar mai ales să le testeze, un entuziasm pe care îl vezi deseori pe fața copiilor:
„Sunt impresionat de ce mi-au prezentat băieții. Totul pare mult mai simplu dar și sigur, cu noile unelte electrice, unde din punctul nostru de vedere cel mai mare plus îl reprezintă acumulatorii, ce pot fi folosiți foarte ușor Calitatea este net superioară față de ce am folosit până acum, iar brandul este exact ce trebuie, accesibil pentru orice buzunar.”, a declarat unul dintre meseriași.

Pentru că un business cu viziune este ca un bumerang, Samuel Barbu explică motivul pentru care a ales colaborarea cu Makita: „Sunt produse foarte bune care pot fi accesate de toți meseriașii, din punct de vedere financiar. Gama diversificată (unelte electrice profesionale, pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini) și calitatea produselor aduce notorietate firmei Termoconstruct. Dorim să implementăm produsele Makita în toate magazinele, mai mult, urmează să se deschidă la Reșița un service pentru produsele Makita care sunt în garanție pentru ca toate produsele să poată fi reparate la Reșița”.

Alexandu Silaghi vine în completarea managerului și spune despre Termoconstruct că se află într-un plin proces de reinventare, primele vizate fiind magazinele din Oțelu Roșu și Caransebeș, după care urmează și sediul din Reșița și totul datorită respectului față de companie, dar și față de el, clientul. „Totul a fost și este posibil prin perseverența și notorietatea serviciilor oferite de întreaga echipă, inclusiv prin lucrările executate pe toată raza județului de constructorii profesioniști din Reșița.”, conchid reprezentanții societății.