Romeo Dunca, avertisment pentru Marcel Vela: „Va duce la colaps! Ne luptăm cu măsurile luate, va fi haos!

Proaspăt membru PNL și desemnat oficial candidat pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de afaceri timișorean Romeo Dunca îi contestă șefului său de partid, ministrului de Interne Marcel Vela, măsurile dispuse în prima zi în care România se află în stare de urgență din cauza COVID-19!

 Dunca Expediții este unul din principalii transportatori care operează în România, cel mai mare din Banat, și e serios afectat de restricțiile foarte severe impuse de autorități. Odată cu instituirea stării de urgență, Marcel Vela a preluat comanda, devenind cel mai important om în stat după președintele Iohannis. Omul de afaceri lansează în acest sens un avertisment deoarece anticipează pierderi incomensurabile și imposibil de recuperat. 

„Trebuie luate urgent măsuri. Șoferii profesioniști trebuie excluși de ĺa măsura izolării dacă nu prezintă simptome. Noi încărcăm peste 300 de camioane pe zi, iar arestarea șoferilor care nu se izolează, deși nu au simptome, va duce la colaps. E a doua zi când noi și alte zece firme mari de transport oprim activitatea pentru a ne lupta cu măsurile luate. Va fi haos! Izolarea și carantina trebuie să existe, dar în breasla transportului și eventual a altor câteva sectoare de care depinde economia analiza celor ce sunt obligați să se supună trebuie facută punctual!”, a reacționat Romeo Dunca.