Iulius Town ia măsuri pentru siguranța clienților! Program redus, dezinfecție constantă și parcare subterană gratuită la hypermarket

explo 1000x200

Iulius Town arată că îi pasă de siguranța clienților săi și pune în aplicare un set de măsuri care să prevină răspândirea coronavirusului. Acțiunile de dezinfecție sunt continue, o parcare a devenit gratuită pentru alimentarea facilă cu produse imediate necesare, food courtul are mai puține locuri și programul a fost redus.

De marți, mallul va funcționa cu program redus, de la 12.00 la 20.00. Măsura se aplică până în 31 martie, dar este posibil să fie prelungită dacă situația o va cere. Singurele excepții sunt hypermarketul Auchan, farmaciile și drogheriile. Locurile de la food court au fost reduse cu cel puțin 30%, pentru ca mesele să se afle la o distanță sigură una de cealaltă. Este important de menționat faptul că majoritatea restaurantelor și cafenelelor din Iulius Mall oferă serviciul de livrare la domiciliu, fie direct sau prin intermediari. Totodată, parcarea subterană de sub Auchan va fi accesibilă fără plată pentru ca accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate să fie cât mai facil.

Deciziile noi vin ca o completare a pachetului de măsuri pentru reducerea riscului epidemiologic. Una dintre măsurile deja adoptate este faptul că sistemul de încălzire și răcire HVAC funcționează cu un aport de 100% aer proaspăt. La recepțiile din mall și din clădirile de birouri se pot găsi soluții pentru dezinfectare, iar Iulius Town Timișoara a intensificat simțitor măsurile de curățenie și dezinfectare. Dezinfecția generală din mall se face prin nebulizare, adică cel mai eficient proces prin care sunt dezinfectate inclusiv sistemele de ventilație. În zonele unde contactul este direct, cum sunt scările rulante, ușile de acces, lifturile sau mesele din food court, dezinfecția are caracter permanent, înainte și în timpul programului de funcționare. Ca o ultimă hotărâre, toate evenimentele au fost anulate sau amânate, iar activitatea caruselului este sistată.

tmc 640