Un oraș din Timiș va avea un centru cultural și un bazin de înot modern, în urma unei investiții de peste două milioane de euro

În orașul Ciacova, din județul Timiș, va fi realizat un centru multifuncțional cultural, dar și un bazin de înot modern, în urma unei investiții care se ridică la peste două milioane de euro, bani europeni. Primăria Ciacova a lansat licitația cu scopul găsirii unui constructor.

Primăria Ciacova a lansat, în această săptămână, licitația publică în vederea realizării unui centru cultural modern în clădirea în care se află palatul administrativ, situat în vecinătatea turnului de apărare din oraș. La pachet, în aceeași licitație a fost inclusă și construirea unui bazin de înot modern.

Concret, instituția caută un constructor care să realizeze lucrări privind „Modernizarea, reabilitarea, dotarea și refuncționalizarea clădirii Palatului Administrativ și bazin de înot din orașul Ciacova în centru multifuncțional cultural recreativ”.

Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 2,2 milioane de euro, cu TVA inclus, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional. Durata contractului va fi de 54 de luni, din care 18 luni reprezintă execuția lucrărilor, iar restul perioada de garanție acordată lucrării.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este data de 16 august, la ora 15.00.