Un obiectiv turistic igienizat, un câştig în plus pentru vizitatori

explo 1000x200

Cum tot mai mulți turiști au decis să calce pragul zonei Clisurii Dunării în ideea de a se desprinde de rutina zilnică, dar și pentru a-și delecta simțul vizual cu peisaje de poveste, administrațiile publice locale vor nu doar să creeze un mediu prielnic pentru vizitatori, ci să redea strălucirea de altădată a obiectivelor turistice, o condiție indispensabilă în ceea ce privește dezvoltarea turismului. Se-ntâmplă și în comuna Gârnic, acolo unde, spre sfârșitul acestei săptămâni, va avea loc o amplă acțiune de ecologizare a cascadelor de pe pârâul Modăviţa.

Săptămâna aceasta, sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 9.00, toți cei care înțeleg că promovarea obiectivelor turistice înseamnă, întâi de toate, punerea în valoare a acestora sunt așteptaţi să ia parte la o acțiune de ecologizare a cascadelor de pe pârâul Modăvița, asta pentru ca locațiile din Clisura Dunării să devină din ce în ce mai ofertante pentru turiștii din toate colțurile țării şi nu numai.

Acțiunea programată să aibă loc în acest weekend se va desfășura la inițiativa Primăriei și Consiliului Local Gârnic, voluntarii urmând să primească la fața locului materialele necesare pentru atingerea scopului propus.

Mizând pe ideea: „După muncă și răsplată”, inițiatorii demersului au ținut să le transmită tuturor celor care vor să pună umărul la igienizarea obiectivelor mirifice următorul mesaj: „Toți participanţii (voluntarii) vor primi necesarul la fața locului, iar la finalizarea acțiunii de igienizare ne vom opri în locul de campare al cascadei Modăvița pentru a servi o masă (grătar)”.

Sursa foto principal: ghidulbanatului.ro.

(E).